Aquesta es l’essència del Castell Peralada Restaurant i el llegat que ha deixat el xef Xavi Sagristà. Ara Javi Martinez, amb qui va compartir experiències durant 15 anys, pren el seu relleu als fogons del Castell Peralada Restaurant i continuarà compartint les seves receptes i la seva visió de la cuina empordanesa per seguir delectant als comensals.
Com no podria ser d’una altre manera, l’altre meitat d’aquest tàndem segueix essent el cap de sala i sommelier Toni Gerez. Qui amb el seu carisma i passió manté viva l’experiència gastronòmica que va crear amb Xavi Sagristà i que els va portar a aconseguir una Estrella Michelin i un Sol Repsol.
L’espai que ocupa el restaurant és privilegiat. Ubicat a l’interior d’un castell del s.XIV, i dissenyat per Sandra Tarruella, disposa de diferents sales ubicades a les torres i una terrassa davant el llac amb vistes als impressionants jardins. Ideal per gaudir d’una autèntica experiència sensitiva.
* Guardonat amb 1 Estrella MICHELIN (Guia 2018, 2019, 2020 i 2021) 1 Sol (Guia Repsol 2020, 2021 i 2022)