Ruta del vi DO Empordà

Peralada, amb una tradició vinícola molt arrelada, forma part de la Ruta del vi DO Empordà.

Peralada, amb una tradició vinícola molt arrelada, forma part de la Ruta del vi DO Empordà.

L’enoturisme, a través de les activitats i experiències proposades per la Ruta del vi DO Empordà, et permetran conèixer aquesta tradició tan arrelada a la nostra terra.

L’Empordà és terra de vins i a Peralada la tradició vitivinícola està documentada des del segle XIV. És per això que, com no podia ser d’altra manera, Peralada forma part de la Ruta del vi DO Empordà.

L’elaboració de vi a Peralada està documentada a partir de l’Edat Mitjana. Quan el Sr. Miquel Mateu va comprar el Castell de Peralada el 1923, va voler revitalitzar aquesta tradició vinícola amb els Vins i Caves Castell de Peralada, un dels cellers de referència del nostre país.

El Museu del Castell de Peralada permet visitar el Museu del Vi, on es pot trobar una àmplia exposició amb 750 objectes relacionats amb la cultura del vi.
Està ubicat en una part de les antigues bodegues dels frares carmelites, on es va iniciar l’elaboració de vins al segle XIV.

INFORMACIÓ:

Si voleu més informació de la Ruta del vi DO Empordà us podeu dirigir al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec o podeu visitar la pàgina web de la DO Empordà.

 COM ARRIBAR-HI
  • Ruta del vi de l'Empordà

    Av. Marignane, 9-11 17600 Figueres, Girona

 

PER A MÉS INFORMACIÓ

Omple el següent formulari de contacte.