Carnisseria Can Navarra

0

La Carnisseria Can Navarra és una empresa familiar de segona generació amb més de 50 anys d’experiència, actualment gestionada pels germans Alfons i Pere Navarra, tots dos amb el títol de Mestre Artesà. A la botiga de Can Navarra tenen el segell d’elaboració pròpia com a filosofia d’empresa i busquen la qualitat i la proximitat en tots els seus processos d’elaboració.

Seleccionen acuradament els ingredients a l'hora d’elaborar cadascun dels articles. És per això que els seus xais són criats i sacrificats a Peralada, respectant el concepte de quilòmetre zero, donant suport a l’estalvi d’energia i creant sinergies al territori. A més a més, l’aviram certificat és de galliner amb un creixement molt més llarg; la vedella té la marca Q de l’Empordà de qualitat ramadera i el porc és de pagès. Tot el bestiar prové d’explotacions de l’Alt Empordà, sempre buscant la proximitat del territori i la confiança dipositada en pagesos durant més de 50 anys.

Finalment, també tenen la E d’Empordà com a elaboradors de productes tradicionals de l’Alt Empordà com la botifarra dolça.