Exposició de pintura de Rafi Dosantos

La mostra s’inaugurarà el proper 10 de novembre a les 20 hores al Centre de Turisme Cultural de Sant Domènec de Peralada.

Nascuda a Tarragona, Rafi Dosantos té el cor robat per l’Empordà.

Es va introduir al món de la pintura al 1998, amb el seu amic i artista Josep Sanllehí, i posteriorment de la mà de la que considera una gran professional, l’Àurea de l’academia Aurea de Figueres. Ha anat perfeccionant diferents tècniques amb la seva professora i amiga Cristina Paradís, que, com manifesta, “sempre m’ha animat a seguir en aquest meravellós món de l’art”.

La seva formació passa per l’escola de la Dona a Barcelona i al taller Quatre pintors amb Laura Klamburg com a il·lustradora.

La tarragonina presenta l’exposició “Un jardí de retalls”. L’obra de Dosantos no té definició, però sí és una suma de moments, estats d’ànim, inspiració en cada cosa que veu i moltes ganes de transmetre i compartir.

En aquesta ocasió, i com és habitual, l’exposició s’emmarca en la diversa i farcida programació de la Festa Major de Sant Martí d’enguany, que s’allarga fins el diumenge 12 de novembre.

La inauguració, que tindrà lloc el divendres 10 de novembre a les 20:00 hores, i a la que esteu convidats i convidades, comptarà amb la presència de l’artista i de la seva professora i amiga Cristina Paradís.

La mostra es podrà visitar fins el diumenge 3 de desembre, en horari de l’oficina de Turisme.