Exposició d'art Angelika Dickopf

L’artista Angelika Dickopf presenta la seva exposició “Paisatges i més” a Peralada.

La mostra s’inaugurarà el proper 1 de setembre a les 19:30 hores al Centre de Turisme Cultural de Sant Domènec de Peralada.

Aficionada a la pintura des de petita, Angelika Dickopf ha donat forma durant 40 anys a la seva vida real fent de professora de matemàtiques, però la pintura ha modelat els seus somnis.

Durant el confinament arrel de la COVID-19, va esclatar el seu amor per la pintura, inicialment amb aquarel·les de paisatge, seguides per paisatges amb pintura acrílica per arribar finalment en l’actualitat a la pintura abstracta.

Vivint entre Coblença (Alemanya) i Peralada, s’aplica el lema de Salvador Dalí al seu treball artístic “No tinguis por de la perfecció. Mai hi arribaràs”, i també el de Vincent van Gogh “Somio amb el meu quadre i després pinto el meu somni”.

Dickopf ha participat anteriorment en exposicions artístiques a Peralada, en concret a la Mostra d’Art de 2019 i 2020, diverses localitats de Coblença (2021 i 2022) i en el projecte artístic Art Box a Mallorca, Miami i Nova York (Estats Units), Zürich i Basilea (Suïssa) entre 2022 i 2023.

Per presentar aquesta trajectòria, Angelika Dickopf ens presenta a Peralada una exposició de la seva obra titulada “Paisatges i més”, representant la seva trajectòria artística que representa principalment paisatges.

La inauguració, que tindrà lloc el divendres 1 de setembre a les 19:30 hores, comptarà amb la presència de l’artista.

La mostra es podrà visitar fins el diumenge 24 de setembre, en horari de l’oficina de Turisme.